Treeniohjelmia nuorille

Nuorille soveltuvia ohjelmia lihaskuntoharjoitteluun ja liikkuvuuden kehittämiseen

Move!-treenit

Terve koululainen -hanke on julkaissut Move!-treenivideot ja -ohjeet tukimateriaaliksi opettajille, terveydenhoitajille, oppilaille ja huoltajille. Neljä treeniä kehittävät liikkuvuutta ja lihasvoimaa.

Liikuntaohjelmia voi hyödyntää oppilaan tai oppilasryhmän fyysisen toimintakyvyn kohentamiseen. Treenejä voi toteuttaa koulussa tai vapaa-ajalla, yksin tai isommalla joukolla, yksi liike kerrallaan tai kokonaisena ohjelmana. Treenit toimivat mm. liikuntatuntien lämmittelyissä ja osa liikkeistä sopii taukoliikunnaksi oppitunneille.

Ohjelmat on suunniteltu ja toteutettu Liikkuvan koulun, LIKES-tutkimuskeskuksen, Opetushallituksen, Smart Moves -hankkeen ja Terve koululainen -hankkeen yhteistyönä.

Tutustu Move!-treeneihin

Treenejä nuorille

Nuorille soveltuvat ohjelmat on suunniteltu yhteistyössä Sportyflyn ja Terve koululainen -hankkeen asiantuntijoiden kanssa. Napsauttamalla treenikuvakkeita pääset maksuttomiin ohjelmiin Sportyplanner-palvelussa.


Koko kehon liikkuvuustreeni


Koko kehon kuntosalitreeni


Kotitreeni omalla kehonpainolla

 

Lisää Sportyflyn ja UKK-instituutin sekä Tampereen Urheilulääkäriaseman yhdessä suunnittelemia treenejä nuorille löydät Terve Urheilija -ohjelman ja Smart Moves -hankkeen sivuilta.

Takaisin sivun alkuun