Move!sta on moneksi – kokemukset jakoon -koulutus (1 op)

Ilmoittautuminen on avattu – tervetuloa mukaan!
Kiitos ennakkokyselyyn vastanneille! Saimme teiltä 68 vastausta.

Lukuvuonna 2019–2020 toteutetaan maksuton ”Move!sta on moneksi – kokemukset jakoon” -koulutus. Opetushallitus on myöntänyt valtionavustuksen monimuotokoulutukselle, jonka tavoitteena on lisätä perusopetuksen opetushenkilökunnan ja kouluterveydenhuollon Move!-osaamista ja kehittää Move!-toimintakulttuuria kouluissa.

Move!-koulutuksen viisi osiota

  1. Mitkä ovat Move!-järjestelmän tavoitteet ja miten ne saavutetaan?
  2. Miten toteutan Move!-mittaukset turvallisesti?
  3. Millaisia ovat alakoulujen Move!-prosessit?
  4. Millaisia ovat yläkoulujen Move!-prosessit?
  5. Miten Move!-prosessi parhaimmillaan toimii?

Koulutusosiot sisältävät lähi- ja verkkokoulutusta. Puolen päivän mittaiset lähikoulutukset toteutetaan viidessä kaupungissa, kukin eri teemalla.

päivä paikkakunta
31.10.2019 Jyväskylä
28.11.2019 Oulu
30.1.2020 Turku
13.2.2010 Kuopio
19.3.2020 Helsinki

Koulutustilaisuudet striimataan ja tallennetaan, jolloin osallistuminen onnistuu myös täysin verkossa. Kunkin osion verkkopaketti täydentää lähikoulutuksen teemoja. Verkkopaketti sisältää mm. asiantuntijoiden puheenvuoroja, ”Kysy asiantuntijalta” -palstan sekä työvälineiden ja toimivien Move!-käytänteiden jakamista osallistujien kesken.

Osallistuminen

Koulutusprosessi toteutetaan 1.10.2019–30.4.2020. Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa, ja siten osallistujille maksutonta.

Voit osallistua koko yhden opintopisteen laajuiseen koulutusprosessiin, jonka kesto on yhteensä noin puoli vuotta. Ilmoittaudu tällöin koko koulutusprosessiin. Ilmoittaudu samalla myös haluamiisi lähikoulutustilaisuuksiin, mikäli olet tulossa paikanpäälle.

Myös yksittäisiin koulutusosioihin osallistuminen on mahdollista. Valitse tällöin yksittäiset verkkojaksot ja haluamasi lähikoulutustilaisuudet, jos olet tulossa paikanpäälle.

Osaamista monen toimijan voimin

Koulutusta hallinnoi UKK-instituutin Terve koululainen -hanke. Yhteistyökumppaneita ovat mm. Jyväskylän yliopisto, LIKES/Liikkuva koulu, Opetushallitus, THL, valtion liikuntaneuvosto, aluehallintovirastot, Liito ry, Luokanopettajaliitto, OAJ ja Terveydenhoitajaliitto.

Koulutuskokonaisuuden ohjelma julkaistaan elokuussa 2019. Osiokohtaiset ohjelmat tarkentuvat koulutusprosessin edetessä.

 

Ilmoittautuminen on avattu: sähköinen ilmoittautumislomake

 

Takaisin sivun alkuun