TEKOn mobiilipelit

Taukoliikuntapeli SprintGame

SprintGame on innostava ja yhteisöllinen taukoliikuntapeli, jossa kisaillaan mm. juoksussa, pingiksessä ja jousiammunnassa. Mobiilipelissä yhdistyvät mainiolla tavalla Kahootin ja Wiin ominaisuudet. Turnaus perustetaan helposti netissä ja pelataan puhelinten liiketunnistimia käyttäen. Sovellus sisältää kymmenen minipeliä.

Ilmainen mobiilipeli on pelattavissa kaikilla älypuhelimilla; lataa Android-puhelimille Google Play -kaupasta, iOS-puhelimiin App Storesta ja Windows-puhelimiin Microsoftin sovelluskaupasta.

TEKOn ja sen sisarhanke Smart Movesin tuottama SprintGame palkittiin kunniamaininnalla vuoden 2017 parasta digitaalista oppimisratkaisua etsivässä Suomen eOppimiskeskus ry:n eEemeli-kilpailussa. Vuoden teemana oli Liikuta ja koukuta.

Opettaja: Katso ylläoleva tutorialvideo tai toimi näin:

  • Pyydä oppilaita lataamaan ilmainen SprintGame-sovellus sivulta sprintgame.fi.
  • Valitse haluamasi minipelit ja niiden kesto turnaukseen verkkosivuilla sprintgame.fi.
  • Jaa osallistumiskoodi oppilaille.
  • Turnaus voi alkaa omilla puhelimilla pelaten.

Pelin esittely, tutorial ja turnauksen luominen

 

Terveysaiheiset mobiilipelit

TEKOn, toiselle asteelle suunnatun sisarhanke Smart Movesin ja Tampereen Ammattikorkeakoulun yhteisessä opiskelijaprojektissa kehitettiin keväällä 2016 terveysaiheisia mobiilipelejä yläkouluun ja toiselle asteelle. Tällä sivulla esiteltiin parhaimmisto ilmaisista Android-laitteille suunnitelluista peleistä.

Valitettavasti pelit eivät ole enää saatavilla.

 

Takaisin sivun alkuun